portál uživatelů
softwarů Autodesk

Články

Lorem ipsum
Stavebnictví   |  

Nové BIM Collaborate a BIM Collaborate Pro

Jestliže používáte Revit, BIM řešení od Autodesku, tak víte, že Revit je osvědčeným nástrojem pro vytváření stavební dokumentace ve třech hlavních disciplínách v oboru AEC - architektuře, stavitelství a TZB. Pro lepší spolupráci na multidisciplinárních stavebních projektech Autodesk přichází s…

Lorem ipsum
Stavebnictví   |  

Autodesk Docs nově jako samostatný produkt!

Nyní je od 7.7.2021 Autodesk Docs k dispozici nejen jako součást AEC Collection, ale také jako samostatný produkt. Autodesk Docs nahradil stávající BIM 360 Docs, ale přístup ke stávajícím datům z BIM 360 Docs zůstane zachován.

Lorem ipsum
Stavebnictví   |  

Jak BIM usnadňuje facility management

Není pochyb o tom, že BIM mění stavebnictví, a tyto změny v příštích letech naberou ještě větší rychlost. Jeho využití ale nekončí finalizací stavby. Přináší řadu výhod i pro facility management. Zjistěte, jak vám BIM pomůže zefektivnit správu budov.

Lorem ipsum
Stavebnictví   |   Strojírenství   |  

Připojení revitového modelu do Inventoru.

Komunikace mezi produkty Revit a Inventor v posledních verzích více provázali spolupráci a spojili stavební a strojní pracovní postupy v produktech Autodesk. Inventor funkcionalita AnyCAD dokáže připojit nebo vložit pestrou škálu formátů nejen z produktů od Autodesku, ale i od konkurenčních…

Lorem ipsum
Stavebnictví   |  

Koncepce BIM 2022 – co očekávat?

Výhody informačního modelování budov (BIM) pro ekonomickou efektivitu, časovou náročnost i spolupráci v rámci stavebního projektu jsou nesporné. Brzy se proto BIM stane ve stavebnictví standardem. Zjistěte, co to pro vás znamená a jak se na tuto skutečnost připravit.